Waarom private matchmaking ruim 10x zo effectief is als online dating

Waarom private matchmaking ruim 10x zo effectief is als online dating

Ben jij single en wil je proberen de ware te ontmoeten? Dan zijn er betere opties dan datingapps en websites. Bij datingsites en apps krijg je namelijk willekeurige mensen voorgeschoteld , meestal alleen geselecteerd op locatie. Vaak heb je lang contact met iemand, alleen om er later achter te komen dat het toch geen geschikte match is. Ook zitten veel mensen op datingsites hier niet voor het zoeken van een lange relatie. Als jij wel de juiste persoon wil zoeken voor een relatie, kun je beter kiezen voor private matchmaking. Wat exclusieve, private matchmaking is en wat de voordelen ervan zijn, lees je hieronder.

Wat is private matchmaking?

Als je kiest voor private matchmaking, worden er veel meer factoren meegenomen in het proces dan slechts de afstand. Ten eerste moet je meestal een persoonlijkheidstest doen, zodat je gematcht kunt worden met iemand die goed bij jou past. Door middel van een lange vragenlijst worden jou eigenschappen en opties geanalyseerd. Ook kun je zelf nog wensen benoemen die worden meegenomen, zoals leeftijd, geslacht en woonplaats of provincie. Er wordt goed gekeken naar jullie verwachtingen van een relatie, om iemand te zoeken die er hetzelfde in staat als jij.

Persoonlijke eigenschappen

Door middel van de test, overige wensen en opmerkingen, wordt er een beeld geschetst van jullie persoonlijkheid. Op basis hiervan krijg je matches, meestal met iemand die dezelfde eigenschappen bezig. Hou jij van veel orde en regelmaat in je leven? Dan is het natuurlijk wel zo handig om een partner te hebben die dit ook belangrijk vindt. Maar soms kunnen dezelfde eigenschappen ook met elkaar in strijd zijn. Ben jij iemand die graag zijn gelijk krijgt? Ben je erg eigenwijs of bazig? Dan is het natuurlijk niet handig als je eventuele partner deze eigenschappen ook bezit. Je kunt dan beter een match krijgen met iemand die graag met de stroom mee wil gaan. Dit soort zaken worden allemaal geanalyseerd bij exclusieve matchmaking. Hierdoor is de kans veel groter dat je en langdurige relatie krijgt met de persoon waarmee je matcht. Daarom is het veel beter om dit soort matchmaking te gebruiken in plaats van normale datingsites en applicaties.