Voor welke reiskoffer ga jij?

Voor welke reiskoffer ga jij?

Hou je van verre autovakanties en ben je op zoek naar een reiskoffer? Wel eentje die past bij jouw wensen, stijl en budget? Voordat je een reiskoffer aanschaft, is het belangrijk om bij een aantal zaken stil te staan. Bijvoorbeeld bij het aantal reizen die je per jaar denkt te maken. Heb je ook al nagedacht over de kleur die jouw ideale koffer moet hebben? Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze, hebben wij een aantal tips voor je. Lees je mee?

Materiaal van de koffer

Ga je de reiskoffer gebruiken om een paar keer per jaar een weekendje weg te gaan? Maak je maandelijks een paar (zakelijke) reizen met het vliegtuig, waarbij je ook nog eens een paar keer overstapt op luchthavens? De intensiteit waarmee je reist, is erg bepalend voor het materiaal waar jouw ideale reiskoffer van gemaakt moet zijn. Hoe intensiever je deze gebruikt, hoe beter dit materiaal moet zijn. Als je veel reist, zal je koffer namelijk veel te verduren krijgen bij het in- en uitladen van de vliegtuigen. Hou hier rekening mee qua materiaalkeuze. Extra tip; let ook op de wielen van je reiskoffer. Reis je veel? Kies dan voor degelijke, sterke wielen. Het is altijd verstandig om te kiezen voor vier wielen, dit rolt een stuk gemakkelijk!

Kleur

Hou je wel van een opvallende kleur? Kies dan voor een kleur voor je koffer, die meteen opvalt. Is het je weleens opgevallen hoeveel mensen een zwarte of grijze koffer hebben? Dit kan best lastig zijn als je bij de kofferband op je koffer staat te wachten en je wilt zo snel mogelijk naar huis. Kies bijvoorbeeld voor een lichtblauwe of rode koffer en je herkent deze al van een grote afstand. Wel zo fijn als je snel naar huis wilt na een lange reis!

American Tourister koffer

Hou je wel van stijlvol reizen? Vind je het belangrijk dat een koffer niet alleen functioneel is, maar ook uitstraling heeft? Kies dan voor een American Tourister koffer. Dit koffermerk biedt een breed assortiment trendy koffers, die ook nog eens kwalitatief erg goed zijn. Deze koffers worden al sinds 1933 gemaakt en regelmatig verrast dit merk weer met prachtige, nieuwe modellen. Online kun je jouw ideale koffer prima bestellen. Top5bestekopen.nl heeft al een selectie voor je gemaakt van de beste American Tourister koffers. Voor welke koffer ga jij?