3 redenen waarom leasen zo populair is

3 redenen waarom leasen zo populair is

Overweeg je om een auto te gaan leasen? Geen gekke gedachte, want het leasen van een auto biedt heel veel voordelen. Dit is precies de reden waarom steeds meer kiezen om het leasen van een auto. Wat de belangrijkste redenen zijn om een auto te leasen? Wij hebben de 3 belangrijkste redenen voor je op een rijtje gezet!

Altijd een nieuwe auto

Hoe fijn is het om altijd in een nieuwe auto te rijden? Op de eerste plaats weet je zeker dat de kans op pech onderweg zeer klein is, maar daarnaast kun je ook altijd beschikken over de nieuwste technologie! Is het in je werk belangrijk dat je representatief overkomt? Omdat je bijvoorbeeld directeur bent van een onderneming of vertegenwoordiger van producten? Dan is een nieuwe auto hiervoor natuurlijk ideaal!

Vast bedrag per maand

Een auto leasen betekent dat je iedere maand een vast bedrag betaalt en hiermee nooit meer voor verrassingen komt te staan. Mocht het voorkomen dat je leaseauto het niet meer doet en bijvoorbeeld de motor moet worden vervangen, dan hoef jij niet bang te zijn voor een rekening. Die is namelijk voor de leasemaatschappij. Ideaal, hiermee kun je dus ook een goede financiële planning maken van je inkomsten en uitgaven. Je weet namelijk vooraf al precies, hoe hoog je maandelijkse autokosten zullen zijn. Ook hoef je geen geld meer te reserveren voor een eventuele reparatie die hoog uitvalt. Dat schept veel rust!

Nooit meer sparen voor een auto

Spaar je nu iedere maand een bedrag, waardoor je eens in de zoveel jaar een andere auto kunt kopen? Los van het feit dat je dit maandelijks ook echt vol moet houden, zorgt dit er ook voor dat je dit geld niet voor andere dingen kunt gebruiken. Misschien lijkt het je wel heerlijk om van dit geld een wereldreis te maken of om eindelijk die gedroomde oldtimer te gaan kopen. Als je ervoor kiest om een auto te leasen, is dit mogelijk! Je betaalt dan namelijk maandelijks een vast bedrag, maar dat ene grote bedrag, hoe je niet meer te betalen. Dat betekent dat je eindelijk die droomreis kunt gaan maken, of kunt gaan voor die prachtige oldtimer!