Pasjeshouder, portemonnee of tas: hoe bewaar je jouw spullen op vakantie?

Pasjeshouder, portemonnee of tas: hoe bewaar je jouw spullen op vakantie?

Je portemonnee, sleutels en telefoon zijn belangrijke spullen. Je wilt deze niet kwijtraken of verliezen door diefstal. Ben je op vakantie, bij een concert of ander groot evenement? Dan is dit al helemaal belangrijk om op te letten. Er zijn veel verschillende manieren om je spullen bij je te dragen. Je kunt een pasjeshouder, portemonnee of tas gebruiken.

Houd jij je spullen het liefst in je zakken? Of ben je op zoek naar een andere oplossing? Wat is de beste manier om je spullen bij je te dragen tijdens de vakantie? In dit blog bespreken we de voor- en nadelen van elke methode en helpen we je beslissen wat voor jou de beste manier is om je spullen mee te nemen.

Portemonnee

Voor veel mensen is een portemonnee nog steeds de beste manier op je pasjes, geld en andere kleine spullen mee te nemen. Een portemonnee is meestal wat dikker en groter, waardoor je deze minder snel zult verliezen. Ook kun je jouw portemonnee altijd voelen in je zakken. Je zult het dus sneller merken als je deze kwijt bent of als deze gestolen wordt.

Pasjeshouder

Ook de pasjeshouders zijn de laatste jaren erg populair geworden. Merken zoals Secrid en Ridge maken mooie en functionele kaarthouders. Een groot voordeel van een kaarthouder is dat het veel dunner is dan een portemonnee. Het neemt dus minder ruimte in je zak. Bovendien zie je in één oogopslag al uw kaarten. Pasjeshouders zien er vaak erg mooi en luxe uit, waardoor het een geweldig cadeau is voor zowel mannen als vrouwen

Tassen

Een tas is voor velen wat onhandig, omdat je deze mee moet slepen en in de gaten moet houden. Toch zul je het sneller doorhebben als je jouw tas niet meer hebt. In een tas kun je ook veel meer spullen meenemen dan in een portemonnee of een pasjeshouder. Zeker als je een langere reis maakt is een tas ideaal. Tegenwoordig zijn er ook andere manieren om je spullen mee te nemen. Voor je sleutels kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Orbitkey of een KeySmart. Deze sleutelhouders zijn een stijlvolle, praktische manier om je sleutels mee te nemen. Verder kun je jouw spullen nog bewaren veilig op vakantie door een gordel of nekbuidel te gebruiken.