Met deze stuursloten beveilig je je auto tegen dieven

Met deze stuursloten beveilig je je auto tegen dieven

Je auto extra beveiligen is een van de belangrijkste stappen die je kunt nemen om hem tegen diefstal te beschermen. Een goede manier om je auto te beveiligen is het aanbrengen van een stuurslot. In dit artikel lees je alles over een stuurslot voor je auto.

- Wat doet een stuurslot precies?

- Welke soorten stuursloten zijn er?

- De voordelen van een stuurslot

Wat doet een stuurslot precies?

Je auto beveiligen met een stuurslot kan je gemoedsrust geven als je hem ergens buitenshuis parkeert. Stuurwielsloten zijn eenvoudige apparaten die potentiƫle dieven laten zien dat er extra moeite nodig is om het voertuig te stelen, waardoor ze worden afgeschrikt.

De sloten worden stevig aan het stuur bevestigd en hebben een onwrikbare stang die het draaien van het stuur bijna onmogelijk maakt. Dit betekent dat als iemand probeert je auto te stelen, hij niet in staat zal zijn het stuurwiel te draaien en weg te rijden. Wees gerust in de wetenschap dat je auto veilig zit met een stuurslot op zijn plaats.

Welke soorten stuursloten zijn er?

Door de toename van de populariteit van een stuurslot zijn er tegenwoordig veel verschillende soorten stuursloten op de markt verkrijgbaar. De twee bekendste en betrouwbaarste stuursloten zijn de disklok en de stoplock.

Een stoplock stuurslot is een Barrierestang die door je stuur is bevestigd. Het is een gebruiksvriendelijk slot en een betrouwbaar beveiligingsmiddel voor je auto. Het beveiligd niet alleen je stuur maar ook je airbag. Er zijn veel verschillende modellen van een stoplock stuurslot verkrijgbaar. Ook zijn er veel van deze stuursloten SCM gekeurd. Dit betekend dat ze zijn getest door professionels.

Je hebt ook een disklok stuurslot. Dit type slot schuif je over je gehele stuur heen. De dieven kunnen op deze manier op geen enkele mogelijkheid bij je stuur komen. De functie is hetzelfde alleen de bevestiging is anders. Let op: Wanneer je een disklok besteld, zorg er dan voor dat je ook een disklok stuurhoes mee besteld zodat je stuur geen beschadigen kan oplopen.

De voordelen van een stuurslot

Een stoplock en disklok stuurslot bied talloze voordelen aan je beveiliging van je auto. Hier beneden heb ik ze voor je op een rijtje gezet.

- Extra beveiliging voor je voertuig

- Effectief en betrouwbaar

- Afschrikmiddel voor dieven

- Gebruiksvriendelijk

- Goedkope oplossing voor extra beveiliging

- Voor elk stuur een toepasbaar slot

- Groot aanbod