Luxe uitstraling geven aan je auto? Lees deze 4 tips!

Luxe uitstraling geven aan je auto? Lees deze 4 tips!

Wanneer je niet heel veel geld hebt is een van de eerste dingen waar je op gaat bezuinigen je auto. Vaak zijn het auto’s die wat ouder zijn en er hierdoor wat minder luxe uitzien. Toch wil je het liefst gewoon in een auto rijden die er toch stijlvol uitziet. Daarom kan je je auto helemaal pimpen om hem weer helemaal mooi uit te laten zien. In dit artikel geef ik vier tips over hoe je jouw auto weer een luxe uitstraling kan geven naar je vrienden of familie voor weinig geld. Veel leesplezier!

Nieuwe autosleutel

Meestal wanneer je een wat oudere auto hebt krijg je ook een wat oudere autosleutel. Soms zien ze er zo versleten uit of heeft die kuren dat het beter is om een nieuwe autosleutel aan te schaffen. Ook een Mercedes autosleutel bijmaken hoeft niet duur te zijn! Je kan al rond de 175 euro aan een nieuwe autosleutel komen bij een sleutelspecialist, terwijl je bij de autodealer zelf vaak al honderden euro’s kwijt bent. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om nieuwe behuizing te installeren waardoor hij er weer netjes uitziet en je minder geld kwijt bent. 

Zorg voor schoon en fris interieur

Een van de makkelijkste manieren om je interieur in je auto er luxe uit te laten zien is door ervoor te zorgen dat het er fris en schoon uitziet. Een van de eerste dingen waar iemand op let als hij in een auto stapt is of deze schoon en fris is. Daarnaast zijn auto’s een bron van bacteriën als dit niet regelmatig schoongemaakt wordt. Zorg er dus voor dat je auto goed schoon is. Een goede en schone auto kan namelijk veel verschil maken in hoe de auto er van de binnenkant uitziet

Accessoire in de auto

Naast dat je interieur in je auto er gewoon schoon uit moet zien kan het aankleden met verschillende accessoires zorgen voor een vette uitstraling. Je kan meerdere accessoires nemen in je auto zoals:

Autostoelhoezen

Als je een oudere auto hebt is de kans best groot dat de stoelen onder de vlekken en scheuren zitten. Door autohoezen over je stoelen heen te doen ziet niemand de vieze vlekken en die lelijke scheuren in de stoelen. Daarnaast geven autohoezen extra bescherming tegen verdere beschadigingen aan je autostoel. Het is wel goed om rekening te houden bij het bestellen dat ze de juiste pasvorm hebben en het materiaal gemakkelijk schoon te maken is.

Stuurhoezen

Oude auto’s hebben vaak een saai stuur, door hier een luxe stuurhoes overheen te doen krijgt je auto weer een elegante en moderne uitstraling. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een stuurhoes te nemen van leer.

Automatten

Een andere manier om je auto een luxere uitstraling te geven is om de automatten te vervangen. Vaak zie je na een bepaalde tijd allemaal gebruikssporen op de mat en zijn ze lastiger helemaal schoon te maken. Door deze te vervangen krijgt de auto weer een nettere uitstraling. 

Zorg dat de auto schoon is aan de buitenkant

En als laatst is het ook belangrijk dat de auto ook schoon is aan de buitenkant. Dit is namelijk het eerste wat je ziet wanneer je naar een auto kijkt. Zorg er dus voor dat je auto er van de buitenkant goed uitziet. Kijk daarnaast ook of je die ene kras kan wegwerken. Een auto met krassen ziet er namelijk al veel minder mooi uit dan een auto met krassen.