Ontspannen weer de weg op?

Ontspannen weer de weg op?

Ben je dol op autorijden? Vind je heerlijk om na je werk nog even een stukje om te rijden, waardoor je hoofd lekker leeg is als je thuiskomt? Toch kan dit stukje ontspanning wegvallen op het moment dat je niet zo lekker draait op je werk. Dit kan komen doordat je bijvoorbeeld een nieuwe directeur hebt die je niet zo ligt, of dat je een andere functie hebt gekregen waar je jezelf niet happy in voelt. Of hier een oplossing voor is? Dat is er zeker! Maak gebruik van een carrière coach, waarmee jij jouw carrière-ontwikkeling op een professionele manier aanpakt. Hoe dit precies werkt? Dat kun je hieronder lezen!

Tijd voor verandering

Misschien weet je diep van binnen al langer dat het tijd is voor verandering. Ga je eigenlijk al langere tijd met tegenzin naar je werk op maandagochtend en ben je blij dat het vrijdagmiddag is. Tijd voor verandering dus! Een goede coach kan je hierbij goed begeleiden. De eerste stap die een coach zal zetten is het voeren van een intakegesprek. Hierin kun je aangeven wat precies je doelen zijn, ook kun je in dit gesprek meer over jezelf vertellen. Dat coach zal op basis van dit gesprek (en andere methoden die ingezet kunnen worden) een profiel opmaken van je. Aan de hand van dit profiel kan er gekeken worden wat er nu het beste bij je past. Het is verstandig om dit veranderingsproces samen met een coach door te gaan, zodat je weet dat je hier professioneel bij begeleid wordt.

Meer levensgeluk met een carrierecoach

Als je eenmaal de verandering hebt doorgezet en je bent actief in een andere rol, of wellicht wel in een hele andere branche, zul je merken dat je veel gelukkiger bent. Je hebt zin om op maandagochtend naar je werk te gaan en kijkt uit naar nieuwe projecten en ontmoetingen. Als je jezelf happy voelt op je werk, neem je dit natuurlijk ook mee naar huis. Je zult in het gezin een stuk vrolijker zijn en ook heb je vaker zin om met vrienden af te spreken. En dat ritje van werk naar huis met de auto? Die zul je voortaan weer ontspannen en met plezier maken. Kies jij ook voor careercoaching?