Krijg een energieboost met deze producten

Krijg een energieboost met deze producten

Je kent het wel. Je hebt een sportwedstrijd om een uur of drie op zaterdagmiddag, ieder moment ga je baan om te karten, maar je merk dat je je eigenlijk wat flauw voelt. Je hebt om 12 uur voor het laatst gegeten en je wilt een energieboost. Steeds vaker op de kartbaan zien we jongeren met blikjes red bull maar wat is er eigenlijk nog meer beschikbaar en wat zijn de grote verschillen? In dit artikelen bekijken wij er enkele.

Stacker

Staker is al langere tijd op de markt. Inmiddels zijn we al aangekomen bij de Stacker 4. Stackers worden over het algemeen gebruik om het lichaam te stimuleren om vet te verbranden. Dit middel wordt dus ook wel eens geadviseerd bij mensen die willen afvallen. Maar de stacker staat in ons lijstje, omdat het een combinatie van cafeïne, groene thee en guarana bevat. Vooral door de eerst genoemde krijgen mensen het gevoel dat ze er een energieboost van krijgen.

Dextro

Dextro druivenstuiker geeft een korte energieboost door de hoeveelheid suiker die aanwezig is in de Dextro. Dit wordt vaak gebruikt als mensen even een inkakker hebben of zich flauw voelen. De suikers worden snel opgenomen in je lichaam. Het effect is eigenlijk te vergelijken met het effect van de cafeine bij het nemen van een kopje koffie.

Monster Ultra

Er zijn meerdere drankjes beschikbaar in de supermarkten. We hadden het natuurlijk al even over de blikjes Red bull, maar er zijn ook verschillende andere blikjes energiedran k te koop. Zo ook de grote blikken Monster Ultra. Door de combinatie cafeïne B-vitamines, (soms) taurine, L-carnitine, guarana-extract, glucuronolacton en andere stoffen krijg je vrij snel een energieboost. Zeker bij een blikje Monster Ultra, omdat deze bijna twee keer zo groot is als een blikje Red Bull, krijg je een flinke dosis energie binnen.

Uiteindelijk willen we meegeven dat een gezond leef- en voedingspatroon altijd de basis is voor een gezond lichaam, waarbij je je energiek en fit voelt. Natuurlijk kan het eens voorkomen dat je je moe en futloos voelt en daarvoor zijn er verschillende drankjes op de markt die jouw een snelle energieboost kunnen geven. Uiteindelijk is het natuurlijk wel belangrijk dat je dit niet elke dag dag nodig zal hebben.