Wilt u een website laten maken voor uw (auto)bedrijf?

Wilt u een website laten maken voor uw (auto)bedrijf?

Een goede website laten maken Groningen gaat makkelijk via VrijdagOnline. De zin, resultaatgerichte websites en winstgevende online marketing campagnes, spreekt voor zichzelf. Een goede website is die knaller tussen de vele sites, en heeft een goede vindbaarheid. VrijdagOnline, de websitemaker uit Groningen, is misschien de enige die speciale sites heeft voor autobedrijven en makelaars waarbij de site vaak aangepast moet worden aan het aanbod. Het is goed voor te stellen dat zulke internetsites ook toegepast kunnen worden in andere branches dan voornoemde. Bijvoorbeeld bij kunstgalerieën waar de collectie ook constant aan verandering onderhevig is.

De standaard site bestaat niet

Vaak bestaat het idee dat een site standaard is. Een homepage met tekst en foto's, en een aantal extra pagina's met eveneens tekst en foto's. Het tegendeel is waar. Content moet alle aandacht krijgen. In de teksten zitten zoektermen verwerkt die mogelijk in de zoekmachine worden getypt. Als voorbeeld de speciale site voor autobedrijven met een wisselende collectie occasions. Deze site moet goed vindbaar zijn onder de termen, gebruikte auto kopen, 2de hands auto kopen, 2e hands auto kopen, tweedehands auto kopen, enzovoort. Het is belangrijk dat de site dan hoog in een zoekmachine zoals Google staat. Er zit dus heel wat in de tekst verstopt om de site vindbaar te krijgen. Het klopt dat het mogelijk is om een standaard site te maken, en dankzij sponsors zijn die nog gratis ook. Maar zulke kleine sites zijn onvindbaar en onduidelijk.

Maatwerk, goed vindbaar, overzichtelijk, alles is belangrijk

Naast de content moet een goede site aan alles voldoen. De site is het visitekaartje en de entree naar jouw bedrijf, dat vraagt alle aandacht. Zodra de bezoeker op de site is, is het van belang dat deze daar een tijdje rondkijkt. De site moet dus uitstraling hebben, overzichtelijk en nooit te druk zijn. De bezoeker moet op zijn of haar gemak de afbeeldingen bekijken en de teksten lezen. Het mooiste is natuurlijk als diegene nog een keer terug gaat naar de internetsite, en dit niet alleen bij een site met een wisselende collectie. Een goede website laten maken Groningen die helemaal klopt en vindbaar is zal gegarandeerd leiden tot meer verkopen voor nu en voor de toekomst.