4 Unieke autovakanties in Europa

4 Unieke autovakanties in Europa

Wanneer je met de auto op vakantie gaat in Europa kun je ervoor kiezen een camping te pakken maar ook een hotel is een logische keuze. Welke plaatsen in Europa zijn nu echt uniek en leuk? En waar kies je voor een hotel of voor een camping? Wij hebben dit voor jou uitgezocht en de 4 mooiste plekken gevonden. 

Puglia, een mooi stukje Italië 

In Puglia is de keuze uit hotels enorm groot maar je hebt ook gewoon de keuze uit meerdere campings. Deze vinden zich vooral aan de kustlijn. De campings zijn nog echt enorm authentiek en ook niet heel erg groot. Op deze campings word je nog persoonlijk welkom geheten door de campingeigenaar. Kies jij voor de luxe en voor een hotel in Puglia? Of kies je voor een camping in Puglia?

Beieren, de ideale plek voor natuurliefhebbers

Wanneer je een echte natuurliefhebber bent, is Beieren de ideale plek. Deze Zuid-Duitse regio kenmerkt zich door dichte bossen, groene heuvels en blauwe meren. Ontspannen kun je hier ook in Bad Birnbach. Hier staat namelijk de grootste sauna en thermenwereld van geheel Midden-Europa. Kies je voor de luxe en neem je een hotel of kies je voor een van de geweldige campings die hier zijn.

Kamperen in Borsod-Abaúj-Zemplén 

Hongarije is een land want nog steeds ondergewaardeerd wordt. Wanneer je naar het Noordoosten van Hongarije gaat kom je terecht in Borsod-Abaúj-Zemplén. De hoofdplaats hier is Miskolc. De grootste stad die daarna komt is Ózd. Dit stuk van Hongarije wordt begrensd door Slowakije. Wanneer je in dit deel van Hongarije komt, kies dan voor een camping zodat je de bevolking echt leert kennen. 

He populaire Brugge

Dit is toch wel een van de meest populaire steden van België. Een van de belangrijkste vormen van de inkomsten is zeker wel het toerisme. Wanneer je kiest voor een steden trip kies dan voor een hotel in Brugge. Of je nu kiest voor een low budget of voor een luxe hotel er is voor ieder budget wel iets te vinden. Er is dan ook erg veel te zien in Brugge dus je doet er goed aan om een hotel te boeken wanneer je alles wilt gaan zien.