Wat is het voordeel van private lease?

Wat is het voordeel van private lease?

Ben jij die onverwachte reparatiekosten voor je auto zat? Wil je vooraf weten wat een auto jou iedere maand gaat kosten? Wil je weer genieten van autorijden? Kies dan voor private lease! Bij deze vorm van autorijden kun je rekenen op een vast bedrag per maand, hoef je nooit meer bang te zijn voor hoge rekeningen en wordt autorijden weer een feestje. Kies jij ook voor private lease?

Nooit meer sparen voor een auto met private lease

Vind je het lastig om te sparen voor een auto? Het is natuurlijk ook niet eenvoudig om iedere maand geld opzij te zetten voor iets wat je misschien over vijf jaar pas gaat kopen. Met private lease hoef je jezelf nooit druk te maken of je wel genoeg geld hebt om een volgende auto te kopen. Je betaalt een vast bedrag per maand, waardoor je dat hoge bedrag ineens niet hoeft te betalen. En als het je wel lukt om maandelijks geld te sparen, dan kun je dit geld nu voor iets anders gebruiken. Heerlijk toch?


Private lease geeft rust

Hou je ervan om jaarlijks ongeveer je kosten te begroten? Vind je het fijn om een inschatting te maken van wat er aan geld uitgaat iedere maand? Dan is private lease ideaal. Je hoeft nooit meer bang te zijn dat je onverwachts een torenhoge garagerekening binnenkrijgt. Deze kosten zijn bij private lease namelijk voor de leasemaatschappij, jij betaalt gewoon maandelijks hetzelfde bedrag. En als er een keer iets aan de hand is met je auto, dan kun je altijd bij een vakgarage terecht, waar je prima zal worden geholpen. Je kunt dan altijd rekenen op vervangend vervoer, totdat je eigen auto weer klaar is. Zonder dat je dit extra geld kost!

Private lease maakt autorijden weer heerlijk

Kun je nog herinneren dat je net je rijbewijs had? Het ritje met de auto van je ouders. Eindelijk alleen met de auto de weg op, raampje open, muziekje aan en genieten maar! Dat gevoel, dat krijg je met private lease weer helemaal terug. Zorgeloos genieten van autorijden. Ga jij ook profiteren van de voordelen van private lease?