De voordelen om met je eigen auto naar Schiphol te gaan

De voordelen om met je eigen auto naar Schiphol te gaan

Ga je binnenkort op reis en vlieg je vanaf Schiphol? Zakelijk? Of ga je met je gezin lekker op vakantie naar een zonnig land? Je kunt er natuurlijk voor kiezen om met de taxi naar deze luchthaven te gaan, of misschien overweeg je wel om met het openbaar vervoer te gaan. Steeds meer mensen kiezen er tegenwoordig voor om met hun eigen auto naar Schiphol te gaan. Wat de belangrijkste voordelen hiervan zijn? Hieronder hebben we deze voor je op een rijtje gezet!

Goedkoop

Reizen met het openbaar vervoer wordt steeds duurder, dit geldt overigens ook voor het reizen met de taxi. Je kunt dus flink geld besparen door ervoor te kiezen om met je eigen auto naar Schiphol te komen. Voor welke parkeervorm je ook wilt gaan, dat bepaal je natuurlijk lekker zelf. Online kun je veel mogelijkheden vinden voor het parkeren van je auto. Gegarandeerd dat jouw ideale optie daarbij zal zitten!

Alles in eigen hand

Ben je iemand die houdt van autorijden? Die bovendien alles graag in eigen hand houdt? Die niet afhankelijk wil zijn van anderen? Denk hierbij aan bijvoorbeeld het samen reizen met anderen met de taxi, waarbij je met meerdere mensen in een busje moet zitten. Moet je weer wachten op mensen die niet klaarstaan bij het ophalen, of irriteer je jezelf aan de chauffeur met zijn stomme grappen. Bij het openbaar vervoer kun je tegen vertragingen aanlopen, of moet je in een volgepropte trein zitten. Kies voor eigen vervoer naar de luchthaven, dan heb je alles in eigen hand. Schiphol Parkeren is bovendien ook nog eens eenvoudig en je auto staat gegarandeerd veilig. Ideaal toch?

Gemak

Als je met je eigen auto naar Schiphol gaat, kies je ook voor gemak. Je kunt op je gemak je koffers in je auto doen en naar de luchthaven rijden. Door bijvoorbeeld te kiezen voor Valet Parking Schiphol, kun je er ook voor kiezen dat iemand je auto overneemt vanaf de luchthaven. Na het uitladen van je koffers, geef je jouw autosleutel af aan deze persoon, die je auto netjes ergens parkeert. Je parkeert je auto dus letterlijk voor Schiphol en je hoeft hierdoor ook zo min mogelijk te slepen met je koffers.