De Renault Trafic, de bedrijfswagen waar alles in past

De Renault Trafic, de bedrijfswagen waar alles in past

Van een bedrijfswagen mag je verwachten dat hier veilig mee de weg op kan en dat deze praktisch genoeg is en dat deze voldoende ruimte biedt voor alle spullen die je met je mee moet brengen. De Renault Trafic is een ideale bedrijfswagen die je kan voorzien van allerlei gemakken en waarmee je veilig de weg op kunt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die deze fantastische bedrijfswagen je kan bieden? Neem een kijkje in de lijst van specificaties of vraag een proefrit aan. Misschien rij je dan straks zelf wel in deze fantastische bedrijfswagen.

Standaarduitrusting

 De standaarduitrusting heeft al vele opties waar je van kunt profiteren. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan cruise control en een snelheidsbegrenzer. Daarnaast is het stuur van de auto standaard bekleedt met kunstleer. De auto is voorzien van parkeersensoren aan de achterzijde en elektrisch bedienbare ramen aan de voorkant. En natuurlijk mag ook de airco niet ontbreken.

 Operationele uitrusting

 Als je net een beetje meer wilt, dan kun je de Renault Trafic ook uitbreiden met allerlei andere opties. Je kunt hierbij denken aan elektrisch bedienbare ramen aan de voorkant of elektrisch verwarmbare voorstoelen. Voor in de winter is een additioneel verwarmingselement misschien ook wel een handige optie. Een populaire optie waar ook veel mensen voor kiezen, is de elektronisch geregelde airconditioning, met of zonder additioneel verwarmingselement.

Opbergmogelijkheden

Alhoewel de Renault Trafic occasion al vele opbergmogelijkheden biedt en daardoor ook een ruime bedrijfswagen is, bestaan er mogelijkheden om de ruimte nog efficiënter in te delen of gebruik te maken van opties waarmee je de ruimte net even wat beter kunt benutten. Dit kun je bijvoorbeeld doen met een Easy Life Drawer of een gesloten opberg vak die het open opberg vak bij de passagierskant vervangt.

Comfort in de stoelen

Vooral wanneer je een langere tijd onderweg bent met de bedrijfswagen, is het belangrijk dat je wel comfortabel kunt zitten in de stoelen. Daarom zijn er allerlei opties die je kunt toepassen in de Renault Trafic. Zo kun je bijvoorbeeld een verstelbare stoel laten installeren voor de bestuurder, die voorzien is van een verstelbare lendensteun en armsteun. Sommige mensen vinden leren stoelen helemaal niet fijn om op te zitten. Voor hen is het mogelijk om de stoelen te vervangen door stoelen van textiel. Soms is het ook praktisch om te kiezen voor een vaste achterbank in plaats van losse stoelen.

 De Renault Trafic occasion is de ideale bedrijfswagen voor al je klussen. Bekijk de mogelijkheden en vraag een proefrit aan om de functies van de auto zelf te ervaren.