De leukste plekjes om een vakantiehuisje te huren in Zeeland

De leukste plekjes om een vakantiehuisje te huren in Zeeland

We willen er allemaal weleens lekker tussenuit. Even de boel de boel laten, en genieten van een andere omgeving. Steeds meer mensen kiezen ervoor om in eigen land te blijven, waarbij Zeeland één van de meest populaire bestemmingen is. En dat is niet voor niets! Zeeland beschikt namelijk over tientallen leuke plekjes waar allemaal veel vakantiehuisjes te vinden zijn! Om je een beetje op weg te helpen vind je in dit artikel de leukste plekjes om een vakantiehuisje te huren

Vlissingen

Eén van de meest populaire bestemmingen in Zeeland is de stad Vlissingen. Dit klassieke vissersdorpje staat nog altijd bekend om zijn charmante binnenstad en gezellige haven. Vlissingen is perfect voor liefhebbers van de scheepvaart, vanaf de boulevard heb je uitzicht op de mooiste schepen. Daarnaast zijn er in Vlissingen tientallen wandel- en fietsroutes die je kunt uitproberen, en je vindt er ongerepte natuurgebieden. Ben je op zoek naar iets cultureels? Geen probleem, want in Vlissingen vind je ook het Zeeuwse Maritiem Museum. 

Renesse

Renesse staat alom bekend als een echte badplaats. Je vindt hier namelijk de mooiste zeestranden die worden omringd door wilde duinen en ongerepte natuur. Een wandeling door de duinen mag tijdens je vakantie dan ook absoluut niet ontbreken. Toch is er in Renesse nog veel meer te beleven! Zo vind je in het centrum bijvoorbeeld de leukste terrasjes en lokale winkeltjes. Ben je op zoek naar een actieve vakantie? Dan is Renesse zeer geschikt voor jou! Je kunt hier namelijk genieten van veel watersporten zoals surfen, duiken en kajakken. 

Groede

Groede is het kleinste dorpje op deze lijst, maar mocht absoluut niet ontbreken. In de afgelopen jaren is Groede namelijk uitgegroeid tot één van de meest artistieke dorpjes in Nederland. In dit dorp ligt de kunst centraal, en dat zie je direct wanneer je het oude centrum binnenloopt. De huizen zijn gebouwd in de Vlaamse stijl, met schilderachtige gevels en opvallende kleuren. Daarnaast ligt Groede aan zee en vind je hier een duinpad dat beschikt over de mooiste wandelpaden. Vergeet ook vooral niet om één van de vele paviljoens te bezoeken, waar je van de lekkerste Zeeuwse visgerechten kunt genieten.