Zin in een spectaculair uitje voor autoliefhebbers?

Zin in een spectaculair uitje voor autoliefhebbers?

Ben je een autoliefhebber? Hou je van mooie auto’s, van de techniek die erachter zit, maar zeker ook van de adrenaline die je zelf krijgt van het rijden? Veel mensen krijgen er een kick van om hard te rijden, het liefste zo laag mogelijk over de grond, over afwisselend terrein. Niet zo gek, dat heel veel mensen buggy rijden fantastisch vinden. Het is een avontuurlijke manier van rijden, waarbij je de snelheid optimaal beleeft en er echt even helemaal uit bent. Buggy rijden als onderdeel van een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest wordt daarom ook steeds populairder. Ga jij ook buggy rijden?

Afwisselend terrein

Buggy rijden Twente is een absolute aanrader als je van afwisselend terrein houdt. Het Twentse landschap is afwisselend qua ondergronden zoals zand en bospaden, maar zeker ook wat je tegenkomt onderweg. Denk hierbij bijvoorbeeld aan boerderijen, kastelen en uitgestrekte weilanden. De bijzondere omgeving, maakt buggy rijden in Twente echt uniek. Doordat je de omgeving als groep samen gaat leren kennen, heb je na afloop natuurlijk veel te bespreken. Natuurlijk wil je niet achterblijven bij de groep, dus als er even gas gegeven wordt, doe je natuurlijk wel even mee. Dat wordt straks lekker scheuren in een prachtige omgeving!

Ideaal uitje voor autoliefhebbers

Ben je lid van bijvoorbeeld een autoclub waarbij iedereen hetzelfde merk auto rijdt? Doe je regelmatig mee aan autorally’s? Gegarandeerd dat leden van jouw vereniging ook interesse hebben om een keer buggy te gaan rijden. Overigens is een autorijbewijs wel verplicht voor de bestuurders van een buggy, maar dat zal voor jullie geen probleem zijn. Als je kiest om te gaan rijden bij Het Scharzwald in Rijssen, kun je hier ook gaan voor een arrangement. Hierbij kun je bijvoorbeeld kiezen om eerst te gaan koffiedrinken, dan buggy te rijden en na afloop gaan BBQ’en. Een lopend buffet behoort ook tot de mogelijkheden, net als vrij drinken tijdens de BBQ of het lopend buffet. Door te kiezen voor een arrangement, heb je als groep het voordeel dat alles vooraf al geregeld is. Het is dan niet meer nodig dat iemand op de dag zelf van alles nog moet organiseren, je hoeft niet steeds voor afzonderlijke dingen te betalen en bovendien blijf je lekker de hele dag op dezelfde locatie. Dat wordt een prachtige dag in het Schwarzwald!