Wat is de beste camping als je met je elektrische auto op vakantie gaat?

Wat is de beste camping als je met je elektrische auto op vakantie gaat?

Als je van plan bent om met je elektrische auto op vakantie te gaan, is het belangrijk dat je de juiste camping vindt. Er zijn veel verschillende soorten campings, dus het kan lastig zijn om een keuze te maken. Gelukkig kunnen wij je helpen! In dit artikel vertellen wij je meer over 3 campings met laadpaal waar wij heel enthousiast over zijn.

Huttopia campings

Huttopia Campings zijn de perfecte plekken voor een ontspannen vakantie met je elektrische auto. Deze campings liggen verspreid over heel Frankrijk en bieden alles wat je nodig hebt, van comfortabele huisjes tot uitgebreide faciliteiten. Op deze campings kun je ook gebruik maken van gratis laadpalen, zodat je altijd genoeg stroom hebt voor de rest van je reis. De Huttopia campings met laadpaal zijn erg populair onder de Nederlanders en staan goed aangeschreven op het internet. Op Google worden zij beoordeeld met 4 sterren uit 33 reviews.

Camping Les Tournels

Camping Les Tournels ligt in het zuiden van Frankrijk, op slechts een paar kilometer afstand van de kust. Deze camping is perfect voor mensen die graag in de natuur zijn, want er is genoeg te doen in de omgeving. Op de camping zelf kun je ook gebruik maken van verschillende sportfaciliteiten, zoals tennisbanen en een zwembad. Les Tournels is een populaire camping onder elektrische auto-liefhebbers, want ze hebben gratis laadpalen op het terrein. Op Google krijgt deze camping een score van 4,4 sterren uit 2.171 beoordelingen. Echt een aanrader dus.

Sandaya campings

Sandaya campings zijn een andere populaire keuze onder Nederlanders die met hun elektrische auto op vakantie willen gaan. Deze campings liggen in Frankrijk, Spanje en Portugal en bieden alles wat je nodig hebt voor een fijne vakantie. Wat Sandaya campings met laadpaal uniek maakt, is dat ze een uitgebreid aanbod hebben van activiteiten voor kinderen. Zo kunnen de kids zich vermaken in het zwembad of de speeltuin terwijl jij geniet van een ontspannen vakantie. Als je op zoek bent naar een leuke en gezellige camping, dan is Sandaya zeker een goede keuze. Op Google krijgen deze campings gemiddeld een score van 3,9 van 1.500 reviews.

Hopelijk helpen bovenstaande reviews je bij het maken van een keuze voor de beste camping met laadpaal voor jouw elektrische auto. Wij wensen je alvast veel plezier toe op vakantie!