Niets is vervelender dan…

Niets is vervelender dan…

Soms hebben we allemaal zo’n ochtend dat alles tegenzit. Je hebt je bijvoorbeeld verslapen, je overhemd moet nog gestreken worden of je hebt geen eten in huis. Allemaal irritaties die ervoor zorgen dat jouw dag gelijk chaotisch begint.  We willen wel positief blijven, maar soms lukt dat eenmaal niet. In dit artikel leg ik uit wat mensen het vervelendst vinden om mee te maken in de ochtend.

Autosleutel kwijt raken

Je herkent het vast wel. Je wilt net weggaan, maar dan kan je ineens je autosleutel niet meer vinden. Je hebt overal gezocht in je tas, broek, jas en huis. Ook heb je aan je huisgenoten gevraagd of hun misschien je autosleutel hebben gezien, maar niemand kan hem vinden. En ineens vind je hem daar in de dichte auto.

Gelukkig is daar een slimme oplossing voor, namelijk Autosleutel Service. Autosleutel Service is een bedrijf die gespecialiseerd is in dit soort zaken. Ze kunnen de autodeur voor je openmaken en eventueel een autosleutel bijmaken of repareren als je hem nog steeds kwijt bent. Binnen enkele uren zijn ze bij je en ze zijn 24/7 bereikbaar waardoor jij weer snel op pad kan.

Lege brandstoftank

Je bent net lekker aan het rijden op de snelweg en ineens begint het brandstof icoontje te branden. Je hebt geen tijd om te tanken omdat je een belangrijke afspraak hebt en daar niet te laat voor wilt komen. Je besluit dus om op de terugweg te tanken. Echter kom je er op de terugweg achter dat je niet genoeg brandstof hebt tot aan het benzinestation.

Wanneer de auto helemaal niet meer verder kan rijden is het zakelijk om de auto helemaal te laten uitrollen naar de dichtstbijzijnde berm of vluchtstrook. Vervolgens zet je een gevarendriehoek op de grond voor de veiligheid van jou en andere. Kijk of er in de beurt een tankstation is en haal met jerrycan nieuwe brandstof. Is er nou geen benzinestation in de buurt? Dan ben je genoodzaakt om de pechhulpdienst in te schakelen. 

Te laat komen

Er is een ding waar wij Nederlanders allemaal een hekel aan hebben en dat is te laat komen. Het kan komen omdat je je verslapen hebt, in de file stond of omdat je trein niet reedt. Hoe dan ook het blijft vervelend voor jou en de persoon waar je mee hebt afgesproken. Toch zijn er een paar dingen die je kan doen om het zoveel mogelijk te voorkomen.

Zorg er bijvoorbeeld voor dat je twee wekkers zet in plaats van een. Zo weet je zeker dat je op tijd wakker wordt. En kijk voordat je weggaat of het druk is op de weg en of er ergens files zijn. Misschien kan je wel omrijden of eerder/later weggaan om de drukte te vermijden.